BejelentésMedEx®
Törekedj arra, hogy elérd, amit szeretnél! Különben kénytelen leszel megszeretni azt, amit kapsz

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.USA - a lehetőségek földje

Nővérprogram zöldkártyával
Sok oka van annak, hogy az Egyesült Államok különleges helyet foglal el a nemzetek között. Az egyik legfontosabb az, hogy senki nem tud közömbös maradni iránta: imádjuk és álmodozunk róla, vagy éppenséggel bíráljuk.
Egyet azonban nem lehet tagadni: Amerika még mindig a megvalósult álmok hazája, ahol a semmiből is fel lehet jutni a világ tetejére! Nem véletlen, hogy az amerikai álom („The Great American Dream”) nem fakuló vonzerővel bír még ma is. Megszámolni is nehéz, hány nemzet fiai telepedtek már le itt, és hányan is alkotják ezt a hihetetlenül sokszínű kulturális kavalkádot!

Köszönjük, hogy felkerested honlapunkat. Cégünk segítségével olyan képzésben, szakmai és adminisztratív támogatásban részesülhetsz, mely gördülékennyé teszi külföldi munkavállalásod.

Tudtad-e, hogy a letelepedéshez szükséges „zöld kártya” valójában rózsaszín?Azzal a céllal kezdtuk el a nővérprogramot, hogy munkát közvetítsünk olyan magyar nővérek részére, akik az Egyesült Államokban szeretnének elhelyezkedni hivatalos keretek között.

Amennyiben szeretnél nővérként munkát vállalni az Egyesült Államokban, hívd fel irodánkat vagy keress fel minket személyesen. Részletesen elmagyarázzuk milyen lépések vezetnek a kinti munkavállaláshoz és irodánk milyen segítséget nyújt ebben.

Dolgozz igényes szakmai környezetben, az Egyesült Államokban
- magas fizetés: hozzávetőlegesen 40.000 - 45.000 USD évente
- kitűnő javadalmazások: pl. orvosi és más juttatások, lakhatási hozzájárulás
- rendelkezésre áll a világ legkorszerűbb orvosi technológiája
- lehetőség, hogy tanulmányokat folytass az USA-ban való tartózkodás idején

A VisaScreen programban való részvétel feltételei

Minimum középfokú egészségügyi végzettség
Szakmai gyakorlat igazolása
Magas angol nyelvtudás (tanfolyamainkon felkészitjük)
TOEFL, CGFNS és NCLEX vizsgák (tanfolyamainkon felkészitjük)

Amiben mi segitünk

Szakmai nyelvoktatás
A nemzetközi vizsgákra való felkészülés
Vizsgákra bejelentés, koordinálás
A magyar és az amerikai állami hivatalokkal való kapcsolattartás, teljeskörű ügyintézés
Állásinterjú szervezése
Munkaszerződés megkötése
Vizumügyintézés
A kiutazásban és akkomodációban való segitség


Nővérként dolgozni az Egyesült Államokban nagyszerű lehetőség számodra és az egész családodnak. A zöldkártya-vizum vonzó, mert házastársad és kiskorú gyermekeid legálisan elkisérhetnek Téged az Egyesült Államokba. Valamint a házastársad hivatalosan dolgozhat saját szakmájában, a kiskorú gyerekek legálisan járhatnak amerikai iskolákba.Üzenetküldés
Jelentkezés és előzetes időpontegyeztetés átmenetileg e-mailben történik. Jelentkezési lapot itt igényelhettek, amit kérünk kitöltve visszajuttatni hozzánk: nurseform@gmail.com

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!